Foto op Canvas
Grote Formaten en Maatwerk

Gespecialiseerd in Canvasdoeken in Groot formaat en Maatwerk

Onderdeel van fotoprintXL.nl

Foto met Tekening effect

Heb je vragen?

contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Foto met Tekening Effect

Door je foto te laten bewerken met het tekeneffect, krijgt je foto een uniek eigen karakter. Je foto krijgt het uiterlijk van een handgemaakte tekening.

Een pentekening in zwart-wit of kleur

Je kunt de pentekening zowel in kleur als zwart-wit laten maken. Weet je nog niet wat je mooier vindt of wat het beste effect geeft voor je foto? Vraag ons dan om van beide varianten een voorbeeld te maken. We laten je graag zien wat het effect is.

foto pentekening effect

Hoe bestel ik een foto met het tekening effect

Als je een foto wilt bestellen met het pentekening effect, dan kun je dit in het bestelformulier aangeven in het veld "Opmerkingen". Hier geef je ook aan of je de tekening in kleur of zwart-wit wilt.

Voorbeeld van het ontwerp via de mail

Als je een foto met het pentekening effect bestelt, krijg je altijd eerst een voorbeeld van het ontwerp via de mail. Zo weet je altijd hoe het tekeneffect er bij jouw foto uit komt te zien. Pas als je akkoord bent met het ontwerp, gaan we de productie starten.

Prijzen en formaten van een foto met tekening effect

Het ontwerp van de pentekening is gratis. De prijs is afhankelijk van het door jou gekozen materiaal en het formaat. Onze prijzen zijn inclusief verzendkosten binnen Nederland en Belgie.

Bekijk de prijzen en formaten van onze materialen. Staat je gewenste formaat er niet tussen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Onze gegevens

gegevens canvasprintxl

Wij zijn onderdeel van fotoprintXL.nl. Al onze bedrijfsgegevens vind je op onze contactgegevens pagina.

Andere Materialen

foto print mogelijkheden

Kijk bij fotoprintXL.nl als je op zoek bent naar andere afdruk materialen. Andere materialen zijn ook verkrijgbaar in maatwerk en grote formaten.

Professionele fotoshoot

professionele fotoshoot

Heb je nog geen goede foto? Wij beschikken over een eigen professionele fotograaf met studioruimte in Zeist. Bekijk haar portfolio.