Foto op Canvas
Grote Formaten en Maatwerk

Gespecialiseerd in Canvasdoeken in Groot formaat en Maatwerk

Onderdeel van fotoprintXL.nl

Foto in Tweeluik / Drieluik

Heb je vragen?

contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Foto in Tweeluik, Drieluik of Vierluik

Met een tweeluik of drieluik, of zelfs een vier of meer luik, wordt je foto opgedeeld in meerdere panelen. Wij snijden de foto zo uit dat de verschillende panelen perfect op elkaar aansluiten. De panelen kunnen zowel horizontaal als verticaal worden gemaakt.

Hoe bestel ik een tweeluik of drieluik

Als je een tweeluik, drieluik of vierluik wilt bestellen, dan kun je dit in het bestelformulier aangeven in het veld "Opmerkingen". Geef hier aan uit hoeveel panelen de foto moet bestaan en of je de panelen horizontaal of verticaal wilt.

tweeluik, drieluik

Voorbeeld van de uitsneden van de panelen in de mail

Als je een tweeluik, drieluik of vierluik bestelt, krijg je altijd eerst een voorbeeld van de uitsneden via de mail. Zo weet je precies op welk deel van de foto de snedes voor de panelen komen. Pas als je akkoord bent met de uitsneden van de panelen, gaan we de productie starten.

Prijzen en formaten van een tweeluik en drieluik

Het uitsnijden van panelen voor je twee- of drieluik is gratis. Verder is de prijs afhankelijk van het door jou gekozen materiaal en het formaat. Onze prijzen zijn inclusief verzendkosten binnen Nederland en Belgie.

Bekijk de prijzen en formaten van onze materialen. Staat je gewenste formaat er niet tussen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Onze gegevens

gegevens canvasprintxl

Wij zijn onderdeel van fotoprintXL.nl. Al onze bedrijfsgegevens vind je op onze contactgegevens pagina.

Andere Materialen

foto print mogelijkheden

Kijk bij fotoprintXL.nl als je op zoek bent naar andere afdruk materialen. Andere materialen zijn ook verkrijgbaar in maatwerk en grote formaten.

Professionele fotoshoot

professionele fotoshoot

Heb je nog geen goede foto? Wij beschikken over een eigen professionele fotograaf met studioruimte in Zeist. Bekijk haar portfolio.