Foto op Canvas
Grote Formaten en Maatwerk

Gespecialiseerd in Canvasdoeken in Groot formaat en Maatwerk

Onderdeel van fotoprintXL.nl

Zwart-wit Foto met kleuraccent (detail in kleur)

Heb je vragen?

contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Zwart-wit Foto met een detail in kleur

Zwart-wit foto's zijn steeds meer van deze tijd. Maar wil je nu echt de nadruk leggen op een detail uit de foto wat nu juist zo mooi van kleur is? Dan kun je kiezen voor een zwart-wit foto met kleuraccent.

Wat is een zwart-wit foto met kleuraccent

Bij het effect zwart-wit met kleuraccent wordt de foto eerst omgezet naar zwart-wit. Daarna wordt een specifiek detail in de foto teruggebracht naar kleur. Je kunt zelf aangeven welk specifiek detail je graag in kleur wilt terugzien.

Geschikt voor alle materialen

Het foto effect zwart-wit met een kleuraccent is geschikt voor alle materialen die we op de website aanbieden.

zwart-wit foto met kleuraccent

Hoe bestel ik een zwart-wit foto met kleuraccent

Als je een foto met het effect zwart-wit met kleuraccent wilt bestellen, dan kun je dit in het bestelformulier aangeven in het veld "Opmerkingen". Daar geef je ook aan welk detail in kleur moet blijven.

Voorbeeld van het ontwerp via de mail

Als je het effect zwart-wit met kleuraccent bestelt, krijg je altijd eerst een voorbeeld van het ontwerp via de mail. Zo weet je van tevoren wat je kunt verwachten. Wanneer je akkoord bent met het ontwerp, gaan we de productie starten.

Prijzen en formaten van een zwart-wit foto met kleuraccent

Het ontwerp van een zwart-wit foto met een detail in kleur kost € 25,00. Verder is de prijs afhankelijk van het door jou gekozen materiaal en formaat. Onze prijzen zijn inclusief verzendkosten binnen Nederland en Belgie.

Bekijk de prijzen en formaten van onze materialen. Staat je gewenste formaat er niet tussen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Onze gegevens

gegevens canvasprintxl

Wij zijn onderdeel van fotoprintXL.nl. Al onze bedrijfsgegevens vind je op onze contactgegevens pagina.

Andere Materialen

foto print mogelijkheden

Kijk bij fotoprintXL.nl als je op zoek bent naar andere afdruk materialen. Andere materialen zijn ook verkrijgbaar in maatwerk en grote formaten.

Professionele fotoshoot

professionele fotoshoot

Heb je nog geen goede foto? Wij beschikken over een eigen professionele fotograaf met studioruimte in Zeist. Bekijk haar portfolio.