Foto op Canvas
Grote Formaten en Maatwerk

Gespecialiseerd in Canvasdoeken in Groot formaat en Maatwerk

Onderdeel van fotoprintXL.nl

Informatie / Werkwijze

Heb je vragen?

bestanden versturen

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Een foto afdruk bestellen

Je foto bestel je gemakkelijk in de volgende stappen:

 1. Vul het bestelformulier in en voeg je foto(s) toe. Je kunt maximaal 3 foto´s toevoegen in het bestelformulier. Wil je meer foto´s bestellen? Kijk dan bij grote bestanden of meerdere foto´s versturen.
 2. Wanneer je één van de foto effecten wilt bestellen, geef dit dan aan in het vak "Opmerkingen" in het bestelformulier.
 3. Wij voeren altijd eerst een handmatige bestandscontrole InformationHandmatige bestandscontrole Of een foto geschikt is voor het gewenste formaat is niet altijd af te leiden van de bestandsgrootte en het aantal pixels. Om zeker te zijn van een optimale kwaliteit wordt bij ons altijd een handmatige bestandscontrole uitgevoerd. uit om zeker te zijn dat het bestand voldoet aan de eisen.
 4. Je krijgt vans ons de eerst volgende werkdag een bericht via de mail. Betalen doe je nadat de controles zijn uitgevoerd en je akkoord bent met het resultaat.
 5. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Onze persoonlijke aanpak

Graag willen wij ons onderscheiden door middel van onze persoonlijke aanpak en advies op maat. Dit betekent dat je het volgende van ons kunt verwachten:

 1. Handmatige bestandscontrole
  Of een foto geschikt is voor het gewenste formaat is niet altijd af te leiden van de bestandsgrootte en het aantal pixels. Daarom hebben wij deze controle niet geautomatiseerd. Om zeker te zijn van een optimale kwaliteit wordt bij ons altijd een handmatige bestandscontrole uitgevoerd.
 2. Een voorbeeld in de mail
  Moet er een uitsnede gemaakt worden van je foto? Of heb je gekozen voor één van de foto effecten? Je ontvangt dan altijd een voorbeeld in de mail. Pas wanneer je akkoord bent met het resultaat gaan we over tot het afdrukken van de foto. Zo weet je altijd wat je kunt verwachten.
advies op maat

Kleurbeheer

Wij maken gebruik van fotografische printers welke met name gebruikt worden in de professionele fotomarkt. Deze printers zijn bedoeld om de beste kwaliteit te behalen op het gebied van fotografie. Dit in tegenstelling tot solvent printers waarbij kwaliteit niet de hoogste prioriteit krijgt, maar de snelheid en kostprijs van groter belang is. Onze printers maken gebruik van 9 kleureninktpatronen voor een perfecte opbouw van de foto met een breed kleurenspectrum.

Maatwerk en Extra grote formaten

Een foto op canvas kan afgedrukt worden op zeer groot formaat of in speciale, niet standaard formaten. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Andere materialen

CanvasprintXL.nl is onderdeel van FotoprintXL.nl. Ben je op zoek naar ander materiaal als canvas, kijk dan op de website van fotoprintXL.nl. Daar kun je terecht voor materialen als plexiglas, aluminium, dibond, tuindoek en nog meer andere materialen. We hebben materialen geschikt voor zowel binnen als buiten.

Grote bestanden of meerdere foto´s versturen

Wil je meerdere foto´s bestellen of zijn je bestanden zeer groot. Dan kun je gebruik maken van WeTransfer InformationWeTransfer WeTransfer is een gratis online service voor het versturen van bestanden tot 2GB. Kijk bij uitleg van WeTransfer hoe het werkt. voor het versturen van je foto´s. Ook voor het aanleveren van foto´s'voor een foto collage of foto mozaïek raden we je aan om gebruik te maken van wetransfer. Meer uitleg van wetransfer.

Onze gegevens

gegevens canvasprintxl

Wij zijn onderdeel van fotoprintXL.nl. Al onze bedrijfsgegevens vind je op onze contactgegevens pagina.

Andere Materialen

foto print mogelijkheden

Kijk bij fotoprintXL.nl als je op zoek bent naar andere afdruk materialen. Andere materialen zijn ook verkrijgbaar in maatwerk en grote formaten.

Professionele fotoshoot

professionele fotoshoot

Heb je nog geen goede foto? Wij beschikken over een eigen professionele fotograaf met studioruimte in Zeist. Bekijk haar portfolio.